Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
BESHLIQI E VIZITOI GALERINË E ARTEVE NË TETOVË | ISSD
Home / PROGRAMMES / Geopolitics and Technology / BESHLIQI E VIZITOI GALERINË E ARTEVE NË TETOVË

BESHLIQI E VIZITOI GALERINË E ARTEVE NË TETOVË

Nga Selim Ibraimi- Beshliqi, pas manovrave mahnitëse në politikë dhe hyrjes në koalicion me Partinë Komuniste Maqedonase, një ditë papritur u shfaq në Galerinë e Arteve në Tetovë. Duke buzëqeshur ai hyri në mjedisin e panjohur, por arti nuk ishte bota e tij. Ai kishte një plan aty, të provonte autoritetin e humbur të elektorati pasi hyrjes në koalicion me PKM. Të gjithë të pranishmit e shikonin Beshliqin me dyshim, sepse ai dhe arti i Tetovës nuk kishin gjë të përbashkët. Sipas kronistëve, zgjedhjet e vjeshtës do të vendosin fatin e tij dhe të partisë. (SKICË-9)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.