function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );

ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia

Security Studies-Global Threats

Kibernetika dhe konflikte...

Blerim Abedini, ISSD-NM Interneti si praktikë e re e këtij shekulli; Mbrojtja ndaj keqpërdoruesëve të ...

Read More »

Teoria e “Bajes-it&...

Blerim Abedini, ISSD-NM Bazat e teorisë “Bejziane” (Bayesian) të përdorura në kohën klasike që shërbyen ...

Read More »

Luftërat ideologjike...

Blerim Abedini, ISSD-NM Duam apo s’duam teknokracia e kërkon të veten. Çdo hulumtim kërkon mjete ...

Read More »

Lidershipi dhe ambienti...

Blerim Abedini, ISSZH-MV Bota pa politikë aktualisht nuk mund të paramendohet. Paraqitja e partive të ...

Read More »

Ligji i nënshtetësisë,...

Nga Selim Ibraimi– ASH-AAA dhe LSDM janë afër një marrëveshje për ligjin e nënshtetësisë në ...

Read More »

SHBA duhet të konsideroj...

Nga Selim Ibraimi – Rusia kthehet në Ballkan dhe Maqedoninë Veriore, por në një formë ...

Read More »

The US should consider an...

By Selim Ibraimi– Russia returns to the Balkans and Northern Macedonia but only in another ...

Read More »

Ethnic tensions are risin...

By Selim Ibraimi- Washington– Internal tensions are rising in Northern Macedonia. Lack of rule of ...

Read More »

Scrolling Box

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );