Sticky

Bordi i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane do të mbajë një mbledhje të dielën me datë 25.02.2024. Jemi edhe shumë anëtarë të Bordit të ligës që janë nga Maqedonia dhe sigurisht që jemi shumë të shqetësuar për gjendjen e mjerueshme të shqiptarëve në Maqedoni. Sidomos tani para zgjedhjeve parlamentare ku partitë shqiptareContinue Reading