Sticky

“Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara për të mbështetur Shqipërinë në rrugën e saj drejt anëtarësimit në BE dhe në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”,- tha sot në Tiranë sekretari i Departamentit amerikan të Shtetit Antony Blinken. “Me kryeministrin Edi Rama ka diskutuar bashkëpunimin për të avancuar stabilitetinContinue Reading