Sticky

Nga Blerim Abedini, Instituti për Studime të Sigurisë dhe Zhvillim– Bota ec me një zhvillim modest, përderisa politika ka një diskurs përshkak të mos zgjidhjes së çështjeve shoqërore. Informacioni i marrë nga rrjeti digjital ka ndikuar në përshpejtimin e zhvillimit teknologjik në të gjitha anët e rruzullit tokësorë. Ky zhvillimContinue Reading