Sticky

“Që Maqedonia e Veriut të vazhdojë rrugën e saj të suksesshme për anëtarësimin në BE, është thelbësore që vendi të vazhdojë në rrugën e reformave dhe respektimin e plotë të marrëveshjeve të saja detyruese, përfshirë Marrëveshjen e Prespës”– ka shkruar në X, Ursula von der Leyen nga Komisioni Evropian. PasContinue Reading