Sticky

Koalicioni paszgjedhor VMRO – VLEN është shumë i mundëshëm, dhe atë pa llogaritur shumë numrin e deputetëve që do mer VLEN-i. Rregulli fituesi me fituesin, si duket kësaj rradhe mund të mos funksionojë. Heshtja e ndërkombëtarëve në këtë pikë, e bën edhe më të qartë këtë çështje. Të paktën deriContinue Reading