Sticky

Nga: Vudi Xhymshiti (Frontliner)- Në një peizazh gjeopolitik dinamik dhe të ndërlikuar, roli i të dërguarve ndërkombëtarë shpesh tejkalon thjesht diplomacinë, duke u bërë një pikëmbështetje kritike në ruajtjen e një ekuilibri midis kundërshtarëve historikë. Ky ekuilibër delikat është aktualisht nën vëzhgim në Ballkan, ku veprimet e të dërguarit tëContinue Reading