Sticky

Vendimi i Parlamentit Evropian që lejon serbët e Kosovës të udhëtojnë me pasaporta të paligjshme serbe nën liberalizimin e vizave, e minon shtetësinë e Kosovës, duke i inkurajuar serbët të anashkalojnë shtetin dhe ligjet e Republikës së Kosovës. Serbët e Kosovës mund të udhëtojnë me pasaportat e Republikës së KosovësContinue Reading