Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Uk Lushi: Shqiptarët në Maqedoninë (Veriore!) duhet të hyjnë në kushtetutë si komb shtet-formues | ISSD
Home / EU, the Balkans, Eastern Europe/ Russia, Turkey / Uk Lushi: Shqiptarët në Maqedoninë (Veriore!) duhet të hyjnë në kushtetutë si komb shtet-formues

Uk Lushi: Shqiptarët në Maqedoninë (Veriore!) duhet të hyjnë në kushtetutë si komb shtet-formues

UK LUSHI, SHBA- Grekët arritën çfarë deshën në Maqedoninë (Veriore!). Bullgarët janë në rrugë të arrijnë çfarë duan në Maqedoninë (Veriore!). Edhe grekët edhe bullgarët po i arrijnë qëllimet e pozicionimeve të tyre të forta për të ardhmen duke iu falënderuar shqiptarëve.

Shqiptarët, ndonëse pakicë shumicë, d.m.th. grupi kombëtar më numerik në shtetin multietnik, nuk kanë arritur as minimumin e asaj që e meritojnë. Krejt kjo është rezultat i kastave të padijshme politike shqiptare në Shkup, por po aq edhe e padijenisë dhe anemisë së liderëve tanë në Prishtinë dhe Tiranë. Shqiptarët në Maqedoninë (Veriore!) duhet të hyjnë në kushtetutë si komb shtet-formues. Çdo gjë nën këtë nivel është gabim trashanik që do të na kushtojë dekadat e ardhshme. (Marrë nga profili në FB)

About Admin