Rezultati i luftës në Ukrainë do të formësojë ekuilibrin strategjik nga Balltiku në Azinë Qendrore

Analisti Hal Brands shkruan se “rezultati i luftës në Ukrainë do të formësojë ekuilibrin strategjik nga Balltiku në Azinë Qendrore, si dhe ekuilibrin e avantazhit midis autokracive euroaziatike dhe demokracive liberale që i kundërshtojnë ato”.