Sekretari britanik i punëve të jashtme David Cameron po viziton Kosovën

Sekretari britanik i punëve të jashtme David Cameron po viziton Kosovën në udhëtimin e tij të parë pas Vitit të Ri. Ai do të takohet me personelin e Mbretërisë së Bashkuar të vendosur përgjithmonë në
NATO- mision paqeruajtës, njoftoi Foreign Office. “Në takimet me homologët, ai do të nënvizojë përkushtimin e Mbretërisë së Bashkuar për të mbështetur stabilitetin e Kosovës dhe më gjerë të Ballkanit Perëndimor”.