Publicisti Nijazi Muamedi i reagon ambasadores amerikane në Shkup Kejti Burnës:”Keni përgjegjësi për falimentimin e reformës gjyqësore”

Ekselenca Juaj,

Zonja Ambasadore, Ju po talleni paturpësisht me inteligjencën e qytetarëve ,maqedonas dhe shqiptarë. Keni përgjegjësi për falimentimin e reformës gjyqësore dhe për farsën e paturpshme ndaj antikorrupsionit dhe në eskivimin që i bëni zbatimit të Dekretit të Presidentit Biden … (Facebook)

Your Excellency,

Madam Ambassador, You are shamelessly mocking the intelligence of Macedonian and Albanian citizens. You are responsible for the bankruptcy of justice reform and the shameless farce against anti-corruption and evasion of the implementation of President Biden’s Decree…

https://www.facebook.com/photo?fbid=413497167483795&set=pcb.413499347483577

Our editorial board does not always agree with external opinions in the public interest of citizens!

https://www.facebook.com/nijazi.muhamedi