“E përgëzova Presidentin Nisto në përfundimin e ratifikimit historik të pranimit të Finlandës. Mezi pres ta ngrejmë flamurin e Finlandës në selinë e NATO-s në ditët në vijim”, deklaroi Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg. “Së bashku jemi më të fortë dhe më të sigurt”. Finlanda do të bëhet anëtarja e 31-të e NATO-s më 4 prill (nesër) të 2023-tës. (S.I. CSSDMacedonia)