function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia / Kush janë përkrahësit e LSDM-së?

Kush janë përkrahësit e LSDM-së?

ARSIM ZEKOLLI- Përkrahës të LSDM-së sot janë Lube Boshkovski (vrasës emigrantësh), Nikola Dimitrov (albanofob), Lubço Georgievski (albanofob), Sasho Mijalkov (albanofob), Krsto Mukovski (albanofob), Zaevi (albanofob), Rashkoski (albanofob, racist), Frçkovski (albanofob).

Aliu, Afrimi, Zijadini, Bilalli do duhet të ofrojë shumë spjegime para shqiptarëve se si do arsyetojnë dhënien përparësi ndaj LSDM-së, tani që kjo VMRO sot përjashtoj Gruevskin dhe Georgievskin nga radhët e veta.

P.S. Më përkujtuan të shtoj Albinin dhe Glaukun në këtë listë.

(Marrë nga profili i z. Zekolli në Facebook)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );