Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Ibraimi: “Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-në.” | ISSD
Home / PROGRAMMES / Conflict Studies / Ibraimi: “Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-në.”

Ibraimi: “Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-në.”

“Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-DPMNE-në si një mënyrë për t’iu afruar pjesës pro-SH.B.A. të VMRO-së dhe në të njëjtën kohë të bëhet pastrimi i partisë nga ndikimi i jashtëm. Në këtë mënyrë ne mund të kemi një rotacion të qeverive dhe një funksionim më të mirë të demokracisë.”- Selim Ibraimi, drejtues i ISSDM @CSSDMacedonia.

23.11.2020 

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.