Hovenier: SHBA-të vazhdimisht e kanë dënuar djegien kriminale të veturave në veri të Kosovës

SHBA-të vazhdimisht e kanë dënuar djegien kriminale të veturave në veri të Kosovës. Qeveria e Kosovës ka përgjegjësi të mbrojë qytetarët e saj dhe të sigurojë llogaridhënie për këto vepra kriminale. (@ISSDMacedonia)