CPJ ka raportuar se 36 gazetarë janë vrarë në Ripin e Gazës

36 gazetarë janë vrarë duke mbuluar luftën në mes Izraelit dhe Hamasit në Ripin e Gazës që nga 7 tetori, ka raportuar Komiteti për Mbrojtjen e Gazetarëve (CPJ).