Blinken: Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të besojnë se rruga e vetme e zbatueshme është një zgjidhje me dy shtete

“Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të besojnë se rruga e vetme e zbatueshme është një zgjidhje me dy shtete, ku izraelitët dhe palestinezët secili të ushtrojnë të drejtën e tyre legjitime për të jetuar në një shtet të tyren, me masa të barabarta të sigurisë dhe lirisë si dhe mundësive dhe dinjitetit”– ka deklaruar sekretari amerikan i Departamentit të Shtetit Antony Blinken.

https://x.com/StateDept/status/1721032290816430330?s=20