function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia / Çfarë diplomacie naive e Zoran Zaevit?!

Çfarë diplomacie naive e Zoran Zaevit?!

Nga Rilind Dauti- Shkoi në Greqi për të gjetur mbështetje kundër Bullgarisë, por grekët ia ftofën duke dërguar ankesë te UEFA që në dresat e reprezentacionit të Maqedonisë së Veriut shkruan shkurtesa FFM e bazuar në emrin e vjetër të shtetit.

Udhëtoi në Bullgari që të takohet me përfaqësuesit e partive të atjeshme politike që ta realizojë strategjinë “përçaj dhe sundo”, por të gjitha partitë bullgare ia shprehën po të qëjtin qëndrim, bile dy parti as që kanë pranuar takim me të.

I gjori Zaev mendon se grekët dhe bullgarët mund të mashtrohen lehtë si Republika e Shqipërisë që pa asnjë kusht e ratifikoi protokollin për anëtarësim në NATO të Maqedonisë së Veriut.

(Marrë nga profili i autorit në FCB)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );