Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Beshliqi e fillon biznesin me kastraveca! | ISSD
Home / PROGRAMMES / Geopolitics and Technology / Beshliqi e fillon biznesin me kastraveca!
Sowing crops on a collective farm on the steppes of the Ukraine, USSR (Union of Soviet Socialist Republics) in the 1930s. Between 1928 and 1933, the Soviet Union policy of collectivization consolidated land and labour. Instead of being paid wages, labourers were given a share of the farm's products after the state had taken its portion. In the Ukraine, the collectivization imposed by Stalin caused disastrous famines in 1932 and 1933 that killed millions. Agriculture did not recover to pre-collectivization levels until the 1940s.

Beshliqi e fillon biznesin me kastraveca!

Nga Selim Ibraimi- Beshliqi pas një pushimi të gjatë është parë përsëri në Tetovë dhe Shkup. Tash ka një ide tjetër, atë të kandidimit për kryetar komune dhe shitjes së kastravecave në Ukrainë. Ekipi i tij i specializuar për groshën tetovare, ka marrë një deyrë tjetër nga Plenumi i partisë që rrushin e Tikveshit, mollët e Prespës dhe kastravecat t’i plasojnë në tregun e Evropës Lindore.

Specialistët e planit 5 vjeçarë janë angazhuar që kastravecat sa më shpejtë para zgjedhjeve lokale të transportohen në Ukrainë edhe atë me çmim të volitshëm. Nga raportet lokale thuhet se pritet rritje e madhe ekonomike dhe zhvillim të bujqësisë. Qeveria nuk ka njoftuar për qëllimet afatgjate të Beshliqit dhe grupit të tij. (SKICË -8)

——

Tranguj-kastraveca

Fj. sh.sh

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.