Sticky

Serbia ka humbur çdo pretendim territorial ndaj Kosovës për dy arsye: Së pari, si rezultat i heqjes së paligjshme të autonomisë së ish-krahinës, e cila ishte një shkas i rëndësishëm për shpërbërjen e Jugosllavisë. Së dyti, si rezultat i krimeve të luftës kundër popullatës shumicë shqiptare të Kosovës. https://x.com/StephanIsrael/status/1704958245335396654?s=20Continue Reading

Sticky

Urim HASIPI-“Tetova duhet të çlirohet nga retorika nacionaliste”. Për kënd e keni këtë mesazh ministre e kulturës e Maqedonisë së Veriut (Bisera Kostadinovska-Stojçevska)? Kujt i adresohet ky mesazh i juaj në pres konferencën e sotme. Mendoj se fjalia juaj është retorikë nacionaliste, paragjykuese dhe ofenduese parasegjithash për qytetarët e Tetovës!Continue Reading