Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
SHBA të konsiderojë një plan vaksinash për Ballkanin | ISSD
Home / PROGRAMMES / Conflict Studies / SHBA të konsiderojë një plan vaksinash për Ballkanin

SHBA të konsiderojë një plan vaksinash për Ballkanin

Nga Selim Ibraimi – Rusia kthehet në Ballkan dhe Maqedoninë Veriore, por në një formë tjetër. Vaksina “Sputink-V” po ndryshon këtë partneritet strategjik të SHBA-së me shtetet e Ballkanit. Në lojë janë zemrat dhe mendjet e popullatës, veçanërisht maqedonasve dhe jo shqiptarëve që kanë orientime pro-perëndimore. Qeveria e Shteteve të Bashkuara duhet të konsiderojë një plan vaksinash në Ballkan dhe në MV për të përballuar ndërhyrjen e re ruse. Vala e re ruse me vaksina duhet të shqetësojë qeveritë e shteteve të BE-së dhe SHBA-ve. Në pamundësi të BE-së dhe SHBA-së për të dërguar vaksina në kohë dhe për të gjithë në Ballkan, Moska këtë vakum po e mbush shumë lehtë për shkak të lidhjeve historike, fetare dhe kulturore me Ballkanin. (Intel Brief)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.