Serbia ka të ngjarë të mbajë zgjedhje të parakohshme vitin e ardhshëm

Serbia ka të ngjarë të mbajë zgjedhje të parakohshme vitin e ardhshëm si përgjigje ndaj presionit në rritje nga partitë opozitare, tha presidenti Aleksandar Vuçiç të dielën vonë. “Do të kemi zgjedhje, unë jam gati”, tha Vuçiq për televizionin Pink me qendër në Beograd. Ai tha se zgjedhjet do të shpallen deri në fund të vitit dhe ndoshta do të jenë më 4 mars ose një javë më parë.

https://news.yahoo.com/serbia-set-early-elections-next-080712675.html?fr=sycsrp_catchall