Pse Arianit Hoxha vendosi të luajë lojën e vjetër dhe ku po shkon?

Një pyetje logjike pse Arianit Hoxha i L. BESA-s nuk po mbështet opozitën e ‘madhe’ shqiptare ose shkurt nuk e mbështet liderin Billal Kasami?

– BDI dhe LSDM- kanë interes të jashtëzakonshëm të fillojnë një përçarje në opozitën tashmë të pakonsoliduar.

– A mund të konsiderohen sjelljet aktuale të z. Arianit Hoxha si një revoltë përshkak të lënies së tij në hije viteve të fundit? Rivalët tjerë, p.sh., kohët e fundit kanë pasur një paraqitje më të mirë publike.

-Deputeti Bastri Bajrami mund të luajë një rol si dy vite më parë deputeti Kastriot Rexhepi. Sa ëndërr e keqe për shqiptarët e Maqedonisë!!!

Selim Ibraimi (24.7.23)