Nenad Çanak: Grupe terroriste në Kosovë, Bosnjë dhe Mal të Zi po armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish politikani serb Nenad Çanak ka paralajmëruar armatimin e Serbisë dhe grupeve terroriste në Kosovë, Bosnjë dhe Mal të Zi përmes Kishës Ortodokse Serbe (KOS). (X)