Në Shkup filloi Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së

Sot, ministrat e jashtëm të OSBE-së do të takohen për dy ditë në Shkup për Këshillin e 30-të ministror të OSBE-së. Ata së bashku do të shqyrtojnë dhe vlerësojnë situatën e sigurisë në zonën e OSBE-së. Ministri i jashtëm rus Sergey Lavrov gjithashtu merr pjesë.