Nd. sekretari amerikan Jim O’Brien takoi kryeministrin e Kosovës Albin Kurti

SHBA-të mbështesin rrugën e Kosovës drejt integrimit euroatlantik. “Për të ecur përpara, ne kemi nevojë për zbatimin e zotimeve të ndërmjetësuara nga BE-ja, duke përfshirë progresin urgjent në Asociacionin e Komunave me shumicë serbe”. “Kam diskutuar hapat pozitivë të nevojshëm me kryeministrin e Kosovës Kurti sot”- ka shkruajtur në një postim zv. sekretari amerikan për Evropë dhe Azi, Jim O’Brien pas takimit me kryeministrin e Kosovës Albin Kurti.