Mali i Zi me qeveri të re pro evropiane dhe pro serbe!

Pas javësh negociatash, parlamenti i Malit të Zi emëroi të martën një qeveri të re, një koalicion i partive pro-evropiane dhe pro-serbe që pritet të udhëheqë vendin e vogël ballkanik në përpjekjen e tij për t’u bashkuar me Bashkimin Evropian. Qeveria e re, e udhëhequr nga ekonomisti Milojko Spajiç i Lëvizjes Evropa Tani, do të ketë 19 ministri dhe pesë zëvendëskryeministra. Ai do të përfshijë demokratët pro-evropianë të qendrës së djathtë, Partinë Popullore Socialiste pro-Serbe dhe pesë parti të pakicës shqiptare. (Reuters)

https://www.msn.com/en-gb/news/world/montenegro-appoints-predominantly-pro-eu-new-government/ar-AA1j9YDy