Andrija Mandiq u zgjodh Kryetar i Parlamentit të Malit të Zi

Kryetari i Demokracisë së Re Serbe Andrija Mandiq u zgjodh Kryetar i Parlamentit të Malit të Zi. Mandiq njihet si proserb dhe pro rus.