function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / CRITICAL SECURITY / Lufta hibride e Rusisë në Ballkan

Lufta hibride e Rusisë në Ballkan

Infografikë: ‘Lufta hibride’ e Rusisë në Ballkan. Fazat më të rëndësishme të aktivitetit rus në Ballkan

(2008-2017)

 

GRAFIKA: QENDRA E STUDIMEVE TË SIGURISË DHE ZHVILLIMIT (CSSD)

18.11.2017

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );