Lajçak dhe Escobar koordinohen për modalitetet për të zbatuar të gjitha marrëveshjet ekzistuese të dialogut Prishtinë- Beograd

“Pas takimit të djeshëm të nivelit të lartë, Zëvendës Ndihmësi i Shteteve të Bashkuara Escobar dhe unë u ulëm për të koordinuar hapat e ardhshëm në prag të takimit të ardhshëm”.- ka shkruar Miroslav Lajçak. “U pajtuan për rëndësinë e marrëveshjes për modalitetet e zbatimit dhe nevojën për të zbatuar të gjitha marrëveshjet ekzistuese të dialogut”. Selim Ibraimi (@ISSDMacedonia)

https://www.state.gov/welcoming-progress-on-the-path-to-normalization-between-kosovo-and-serbia/