Kurti: Serbia po hakmerret ndaj qytetarëve të Kosovës

Një ditë pasi votimit që Kosova të anëtarësohet në Këshillin e Evropës, Serbia po hakmerret kundër civilëve të Kosovës. “Që nga mëngjesi i sotëm, mbi 300 qytetarë tan përfshirë fëmijët—janë mbajtur arbitrarisht në kufi, janë privuar nga ushqimi dhe mjekimi. Një shkelje e rëndë e të drejtave të njeriut!”- ka shkruar kryeministri Albin Kurti në rrjetin X.