Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
“Komunistët dalin në zgjedhje!” | ISSD
Home / PROGRAMMES / Disinformation / “Komunistët dalin në zgjedhje!”

“Komunistët dalin në zgjedhje!”

Nga Selim Ibraimi (Sh.B.A.)Satirë politike

  1.  Po dalin përsëri në skenë komunistët e vjetër të PPD-së. A kanë të ardhme dhe çfarë mund të presin shqiptarët e MV-së nga këta figura? Për më shumë, shih PPD e drejtuar nga shkolla e LKM-së nga 94-98 dhe e BDI-së nga 2002-2020. Janë të ngjajshme!
  2.  Me shkarkimin e Arben Ziberit (DSHP), LSDM-ja ia kthen prap BDI-së ‘kontributin’ e shërbimit oborrtarë 3 vjeçarë të partisë së Ahmetit. Kjo është LSDM-ja! Prandaj gjykoni vetë!
  3.  Ende ka politikanë apo individë që vazhdojnë të besojnë se LSDM dhe VMRO-DPMNE  janë shpëtimtari i karrierës së tyre. Ndoshta edhe kanë të drejtë.
  4. Sipas anketave, partitë shqiptare kanë performuar shumë keq para elektoratit. Nesër në mëngjes përsëri te pronari do të shkojnë dhe do të vendosin për bashkëqeverisje. 
  5. Para se liderët opozitarë të partive shqiptare të bëjnë premtime zgjedhore për investime, është mirë të konsultohen me shefin e ardhshëm të qeverisë dhe të koalicionit parazgjedhorë!  (26.6.2020)  

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.