function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia / KATËR VITE ME PLATFORMËN ANALITIKE ISSD
Institute for Security Studies and Development-ISSD North Macedonia

KATËR VITE ME PLATFORMËN ANALITIKE ISSD

Platforma analitike ISSDMaqedonia -i informon lexuesit me sfond gjithëpërfshirës dhe informacione aktuale që mprehin sigurinë rajonale në Ballkan dhe Maqedoni.
Analistët tanë përgatisin studime analitike autoritative, objektive dhe jo-partiake, produkte përshkruese  dhe intervista mbi politikat e sigurisë, të mbrojtjes dhe zhvillimeve politike.
Për më shumë se katër vite, lexuesit e platformës analitike ISSDMaqedonia, patën mundësi të lexonin analizat tona të paanshme dhe monografitë gjeopolitike. Të dhënat tona tregojnë se platforma analitike ISSDMaqedonia po rritet në tregun e sigurisë e që na motivon si ekip që të vazhdojmë punën tonë të vështirë në një mjedis të brishtë.

*Siguri, Integrim dhe Zhvillim 

*”Botë alternative- Kundërshtarë të ndryshëm në shekullin 21″

Ju faleminderit, Selim Ibraimi

(3.12.2018)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );