Ilaz Kadriu: Asnjë proces gjyqësor nuk zhvillohet në “gjuhën zyrtare” të Ali Ahmetave në Maqedoni

Ilaz Kadriu Problemi shqiptar në Maqedoni është shumëdimensional. Velesi është një prej tyre dhe më akut. Por, gjersa përfaqësuesit shqiptarë në Maqedoni qëndrojnë pasivë në zgjidhjen kushtetuese të problemit shqiptar, atëherë do të kemi Veles, Prilep, Manastir, Ohër, pse jo edhe Kërcovë, Gostivar, Tetovë ,…, ku asnjë proces gjyqësor nuk zhvillohet në “gjuhën zyrtare” të Ali Ahmetave në Maqedoni. (@CSSDMacedonia)