function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia / Ibraimi: “Maqedonia e Veriut ka filluar shkëputjen nga sfera serbe”

Ibraimi: “Maqedonia e Veriut ka filluar shkëputjen nga sfera serbe”

Drejtuesi i ISSDMaqedonia Selim Ibraimi në një deklaratë për mediat tha se marrëveshja me Bullgarinë është afër, dhe se duhet të mbështetet kryeministri Zaev deri në fund.

“Problemi prej sot ka një zgjidhje të shpejtë dhe të sigurtë (20-21).” “Ndarja nga sfera serbe e MV-së ka filluar. Nuk është Zaevi që pengon marrëveshjen me Bullgarinë, por problemet që nxiten nga anëtarët e Komisionit dhe strukturat e brendshme. Qeveria duhet urgjentisht t’ i shkarkojë anëtarët me pikëpamje radikale.”

(Selim Ibraimi, 26.11.2020) @CSSDMacedonia.

 

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );