FSB dhe GRU e Rusisë në aktivitet agresiv me agjencitë perëndimore të spiunazhit

Presidenti rus Vlladimir Putin ka bërë thirrje për një aktivitet më agresiv nga FSB dhe GRU për të kundërshtuar atë që ai thotë se janë përpjekjet e spiunazhit dhe sabotimit të Perëndimit.