Franca emëron të dërguar special për Ballkanin

Diplomati i francez i karrierës Rene Troccaz, është emëruar i dërguar special për Ballkanin. Ministria e Punëve të Jashtme e Francës ka njoftuar se Rene si diplomat me përvojë do të përfaqësojë Francën në Ballkan, dhe do të ketë në fokus problemet aktuale të rajonit. SHBA dhe BE-ja ka vite që kanë të dërguarit e tyre për Ballkanin. (@CSSDMacedonia)

https://x.com/troccazrene/status/1707384780281528621?s=20

https://x.com/troccazrene/status/1707384780281528621?s=20