Berlini zyrtarë i bën thirrje Serbisë të reduktojë trupat e saj në kufirin me Kosovën pa vonesë

“Duhet të shmanget përshkallëzimi i mëtejshëm i situatës në mes Serbisë dhe Kosovës”- ka njoftuar MPJ e Gjermanisë. “Është e rëndësishme që Serbia të reduktojë trupat e saj në kufirin me Kosovën pa vonesë. Së bashku me partnerët tanë, ne jemi në kontakt të drejtpërdrejtë me palët e përfshira. Procesi politik duhet të vazhdojë urgjentisht”, – thuhet në njoftimin e MPJ-së në Berlin.

https://x.com/GermanyDiplo/status/1708127552529711512?s=20

https://x.com/GermanyDiplo/status/1708127552529711512?s=20