Drejtori i CIA-s, Burns: SHBA-të janë “të sigurta” se Kina “po shqyrton sigurimin e pajisjeve vdekjeprurëse” për të ndihmuar Rusinë në Ukrainë.

Drejtori i CIA-s, William Burns, tha se SHBA-të janë “të sigurta” se Kina “po shqyrton sigurimin e pajisjeve vdekjeprurëse” për të ndihmuar pushtimin e Rusisë në Ukrainë. Burns i tha @margbrennan se SHBA po shpreson të “frenojë” Pekinin nga vënia e një “bast shumë të rrezikshëm dhe të pamend”. (@ISSDMacedonia)