function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / ANALYSIS PLATFORM- ISSDMacedonia / Darka e fundit e Durrësit

Darka e fundit e Durrësit

Nga Blerim Reka-

Nesër në Durrës do të shtrohet darka e tretë e treshes ballkanike. E bojkotuar nga treshja tjetër e rajonit, do të jetë kjo darka e fundit e trilateralës që po na shitet si “Mini-Shengeni Balkanik”. Ideatori i saj Vuqiq, do shkelë nesër-pa luftë portin më të madh shqiptar, të njejtin që parardhësi i tij ideologjik Pashiq, e kishte pushtuar si: “Serbski Drac”. Presidenti i sotëm serb do pritet zyrtarisht nga shteti shqiptar, si ideator i këtij “unioni ballkanik”, me Kosovën “pjesë të Serbisë”! Pra, si ministër i djeshëm i pushtuesit serb të Kosovës dhe si mohuesi i sotëm i krimeve të këtij pushtuesi. Izreali, mbi gjysëm shekulli nuk lejoi hyrjen e shtetarëve gjerman, përkundër kërkim-faljes dhe pagesës së reparacioneve të luftës. Kreu i shtetit serb, jo që nuk kërkoi falje, por mohon edhe krimet serbe, si atë në Reçak. Nikoqiri i tij, besoj se e ka lexuar Bloch-un: ”moskuptimi i së sotmes, vjen nga mohimi i të kaluarës.

(Marrë nga profili i profesor Rekës në Facebook)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );