function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / Disinformation / Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela çelsi i qeverisë stabile

Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela çelsi i qeverisë stabile

Nuk ka asgjë të keqe nëse qeveria e re formohet nga BDI, VMRO dhe ASH-AA. Mund të jetë një ndër qeveritë më reformatore dhe stabile. Kuptohet se pari duhet të pajtohen Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela.

Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela duhet të takohen, po jo në një tryezë të rrumbullakët. (S.Ibraimi)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );