Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Dy fjalë: “KURTI BËN MIRË QË E REFUZON- POR DUHET TA PRANOJË”! | ISSD
Home / HOME / Dy fjalë: “KURTI BËN MIRË QË E REFUZON- POR DUHET TA PRANOJË”!

Dy fjalë: “KURTI BËN MIRË QË E REFUZON- POR DUHET TA PRANOJË”!

Ibraim Qazimi- Është e pamundur të shpjegohet kuptimi i kësaj nisme vetëm nga këndvështrimi emocional dhe skema e stereotipeve ballkanike !-Nisma është padyshim pezmatim i plagëve të Kosovës, por njëherit edhe faza e domosdoshme e evitimit të pasojave të përherëshme të plagës ! ( ?! )- Sa i përket favorizimit të ekonomisë serbe, duhet menduar më thellë kompleksin tonë të inferioritetit : Pse manifestojmë dyshimin se KS nuk ka kapacitete të krijojë instanca shtetërore që do t’i monitorojë, kontrollojë dhe konkurrojë ekonominë dhe politikat e shteteve pjesëmarrëse? (Facebook I/K)

About Admin