Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Diçka e pazakontë ka ndodhur në Ohër: Fati i “Ballkanit të Hapur”, ka mbetur në duart e analistëve! | ISSD
Home / EU, the Balkans, Eastern Europe/ Russia, Turkey / Diçka e pazakontë ka ndodhur në Ohër: Fati i “Ballkanit të Hapur”, ka mbetur në duart e analistëve!

Diçka e pazakontë ka ndodhur në Ohër: Fati i “Ballkanit të Hapur”, ka mbetur në duart e analistëve!

Zëvendës Ndihmës Sekretari amerikan Gabriel Escobar dha disa rekomandime rreth” Ballkanit të Hapur”. Rekomandimet nuk janë të njëjta me planet e liderëve në Ohër. Se çfarë do të bëhet me “Ballkanin e Hapur”, duket se do të varet nga “analistët”. Sigurisht, që prej sot, ekspertët tanë do t’i këshillojnë zyrtarët e administratës se Bajdenit se çfarë duhet të flasin dhe si duhet të jetë “Ballkani i Hapur”. (Selim Ibraimi)

About Admin