Sekretari Blinken mendon se edhe Serbia do ta njohë “përfundimisht” Kosovën

“Fakti që të dyja vendet tani e arritën këtë marrëveshje, dhe duke supozuar se do ta zbatojnë atë do të lëvizë 5 vendet e BE-së drejt njohjes së Kosovës,” tha sekretari Amerikan i Departamentit të Shtetit
Antony Blinken gjatë një seance dëgjimore në Senat. Sekretari Blinken mendon se edhe Serbia do ta njohë “përfundimisht” Kosovën.

https://www.senate.gov/committees/hearings_meetings.htm