Ranier Jaarsma: “Serbia është kapur në një operacion të stilit të Krimesë”

“Ky filmim është jashtëzakonisht serioz. Do të ndryshojë tërësisht dinamikën politike në Kosovë. Lista Srpska ka përfunduar dhe Serbia është kapur me pantallona të ulura në një operacion të stilit të Krimesë”, -ka nënvizuar analisti holandez Rainier Jaarsma. (@CSSDMacedonia-Hubspot)

https://x.com/RJaarsma/status/1706632929001062760?s=20