I ngarkuari me Punë në ambasadën amerikane në Tiranë David Wisner iu bashkua kryeministrit Edi Rama, Ministrit të Mbrojtjes Niko Peleshi dhe Shefit të Mbrojtjes, Gjeneral Majorit Arben Kingji në Qendrën e re të Reagimit kundër Sulmeve Kibernetike (CCARC) të financuar nga SHBA në Ministrinë e Mbrojtjes.