Meliza Haradinaj: “Serbia po kërkon mënyra për të nxitur një skenar ku KFOR-i merr veriun dhe zëvendëson policinë e Kosovës”

“Tani që skenari i fajësimit të Vulinit për amnistinë e Vuçiqit dështoi, Serbia po kërkon dëshpërimisht mënyra për të nxitur një skenar ku KFOR-i merr veriun dhe zëvendëson policinë e Kosovës, si reaguesi i parë i sigurisë, duke i shtuar një nyje të re dialogut tashmë të komplikuar nga gjendja e lojës së krijuar nga BE-ja“- ka shkruar në TWITTER (X), ish -ministrja e punëve të Jashtme të Kosovës Meliza Haradinaj. Gjithashtu kryeministri Edi Rama, kërkoi sot që KFOR-i të merr nën kontroll veriun. (@ISSDMacedonia)

https://x.com/MelizaHaradinaj/status/1707382625562751397?s=20