Kurti: “I ofrova kryeministres Bërnabiq nëse ajo është e gatshme të nënshkruaj marrëveshjet e Brukselit dhe Ohrit”

“Pasi presidenti i Serbisë, Vuçiq është i zënë në Kinë duke takuar superfuqitë lindore, i ofrova kryeministres Bërnabiq nëse ajo është e gatshme të nënshkruajë marrëveshjet e Brukselit dhe Ohrit”. – tha në Tiranë Kryeministri i Kosovës Albin Kurti.